Cherry Cheezecake
Cherry Cheezecake może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka okruchów krakersów graham, mleko sojowe, jedwabne tofu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 27%. Podobne przepisy to Jagodowe Migdałowe Lody Cheezecake, Frat Party bezglutenowe i bezmleczne Cheezecake, oraz Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) z sosem Port Cherry.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszać ze sobą okruchy krakersów graham i 1/4 szklanki syropu klonowego. Wciśnij do 9-calowej Pie tin.
W blenderze połącz tofu, wegański serek śmietankowy, skórkę z cytryny i sok oraz Cukier cukierniczy. Rozpuścić skrobię kukurydzianą w mleku sojowym i dodać do blendera. Zmiksować na gładką masę.
Wlać nadzienie do skorupy.
Piec przez 25 minut w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C). Zmniejsz ciepło do 325 stopni F (165 stopni C) i kontynuuj pieczenie przez 15 minut lub aż do zestawu. Schłodzić na stojaku z drutu, a następnie schłodzić przez kilka godzin.
Odwróć na talerz, a następnie odwróć ponownie na talerz do serwowania.
Na wierzch wlać nadzienie z ciasta wiśniowego i podawać.