Chef John ' s Deviled Eggs
Need a gluten free, FODMAP friendly, and vegetarian hor d ' oeuvre? Chef John ' s Deviled Eggs może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 64 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 345 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka papryki jalapeno, ocet ryżowy, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Chef John ' s Deviled Shrimp Ragu, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Chef John 's Shepherd' s Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w dużym garnku i przykryj wodą. Doprowadzić do duszenia na dużym ogniu.
Zdjąć z ognia, przykryć garnek i odstawić na 17 minut.
W rondlu połączyć cukier i wodę i doprowadzić do wrzenia.
Wlać ciepły syrop cukrowy na pierścienie pieprzu w małej misce. Wymieszać i odstawić.
Odcedzić jajka i napełnić patelnię bardzo zimną wodą.
Odstawić jajka w zimnej wodzie, aż będą wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, około 15 minut.
Jajka obrać i pokroić na pół wzdłuż.
Wyjmij żółtka do miski i przykryj połówki białka wilgotnym ręcznikiem podczas przygotowywania nadzienia.
Rozgnieść razem żółtka, serek, majonez, sos Sriracha, i musztarda Dijon z łyżką lub łopatką, aż tylko połączone. Wymieszaj ocet ryżowy, aż będzie gładki. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Napełnianie rur do skorupek jaj.
Na wierzch każdego jajka nałożyć pierścień kandyzowanego pieprzu i posiekanego szczypiorku. Schłodzić przez co najmniej 20 minut przed podaniem.