Chef John ' s Caramel Apple Pie

Chef John ' s Caramel Apple Pie
Przepis Chef John ' s Caramel Apple Pie jest gotowy w około 2 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. 428 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, wody, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chef John ' s Caramel Chicken, Karmelowe koktajle jabłkowe (gościnny Post przez nauczyciel-kucharz), oraz Chef John 's Shepherd' s Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z białym cukrem, brązowym cukrem, solą, cynamonem i wodą. Doprowadzić syrop do wrzenia, stale mieszając, aby rozpuścić cukier, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CukierCukier
CynamonCynamon
MasłoMasło
SyropSyrop
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Rozwiń skorupy ciasto, Naciśnij jeden do 9-calowego naczynia ciasto, i umieścić jabłka w skorupie. Rozwiń drugą skorupę na powierzchni roboczej i pokrój na około 8 pasków o szerokości 1 cala. Criss-poprzeć paski na jabłkach lub splot w kratkę. Crimp dolnej skorupy nad paskami kraty z palcami. Łyżka sos karmelowy na ciasto, obejmujące część kratki górnej skorupy; niech pozostały sos mżeć przez skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejsz ciepło do 350 stopni F (175 stopni C) i piec, aż skorupa będzie złotobrązowa, karmel na górnej skorupie jest ustawiony, a nadzienie jabłkowe bulgocze, 35 do 40 więcej minut. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn