Need a przystawka bezglutenowa? Cheddar-Green Onion Potato Latkes może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju canolan, ostry ser cheddar, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jest idealny do Chanuka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Łosoś Wędzony I Zielona Cebula Latkes, Placki ziemniaczane z buraków i czerwonej cebuli z puree z marchwi i chrzanem i kminkiem Creme Fraiche, oraz Muffinki z cheddarem i zieloną cebulą.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 6 składników w misce; dobrze wymieszać.
Dodaj 1/2 łyżeczki oleju do patelni. Upuść mieszaninę ziemniaków przez 2 czubate łyżki stołowe do gorącego oleju (około 5 na partię). Gotować 4 do 5 minut z każdej strony lub do złotego koloru; wyjąć z patelni i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną oleju i ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala