Cebula Parmezan Faszerowane Pieczarki
Cebula parmezan nadziewane grzyby może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pod ręką sól, parmezan, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Parmezanem, Pieczarki faszerowane boczkiem i parmezanem, oraz Czosnek, Parmezan Faszerowane Pieczarki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzyby oczyścić wilgotnymi ręcznikami papierowymi.
Usunąć łodygi. Odstaw czapki grzybowe na bok. Łodygi drobno posiekać i odstawić.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj czapki grzybowe; saute 5 minut.
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych. Patelnia płaszcz z gotowania sprayu, i dodać zastrzeżone łodygi grzybów i zielonej cebuli; saute na średnim ogniu 3 minut lub do miękkości.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z bułką tartą, parmezanem i solą. Odstawić.
Kozi ser pokruszyć równomiernie na grzybki. Łyżka bułki tartej wymieszać równomiernie w kapsle grzybowe na kozim serze i równomiernie posypać pieprzem. Ułóż grzyby na półce brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Broil 5 1/2 cali od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 2 do 3 minut lub do lekko rumiane.