Carpaccio Z Cukinii
Carpaccio z cukinii może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 173 kalorie, 12g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka parmezanu, pora, sól koszerna i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Carpaccio Z Cukinii, Carpaccio Z Cukinii, oraz Carpaccio Z Cukinii.
Instrukcje
Używając mandoliny lub bardzo ostrego noża, pokrój cukinię na bardzo cienkie okrągłe kawałki. Nakładają się dyski cukinii w 1 warstwie na talerzu; doprawić solą i pieprzem.
Skropić oliwą z oliwek i sokiem z cytryny i roztrzepać pora. Używając mandoliny lub obieraczki do warzyw, ogol bardzo cienkie plastry parmezanu i umieść je na porach.