Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka nasion selera, ostry sos, sos colesław i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Carolina Barbecue Chex Mix®, Kurczak Barbecue W Stylu Karoliny, oraz Kanapki z grilla w stylu Karoliny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 3 składniki w misce; wrzucić dobrze do herbu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ketchup i następne 8 składników (ketchup przez czosnek w proszku) połączyć w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż mieszanina zacznie gęstnieć. Wymieszaj kurczaka i gotuj 4 minuty lub aż pieczony kurczak zostanie dokładnie podgrzany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczony Kurczak
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Każdą kromkę chleba tostowego wymieszać z 1/2 szklanki kurczaka i 1/2 szklanki mieszanki colesław.