Caponata z koprem włoskim, oliwkami i rodzynkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 257 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, ząbki czosnku, oliwki kalamatan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Caponata Z Koprem Włoskim, Oliwkami I Rodzynkami, Bakłażan Caponata ze złotymi rodzynkami, oraz Caponata z oliwkami Kalamatan i serem Asiago.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj bakłażan, papryka, koper włoski, i czosnek; smażyć, aż bakłażan jest miękka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Bakłażan
Koper Włoski
Czosnek
3
Dodać oliwki i rodzynki, następnie wymieszać w sosie pomidorowym i occie. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Odkryć i gotować na wolnym ogniu, aż caponata jest gęsta i warzywa są miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy
Warzywa
Rodzynki
Ocet
Oliwki
4
Wymieszać z bazylią. Przyprawiamy kaponatę do smaku solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)