Candy Corn

Candy Corn
Candy Corn to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 80 i kosztuje 3 centy za porcję. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cukru cukierniczego, sól koszerna, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Candy Corn Cupcakes, Sernik Kukurydziany Candy, oraz Wkrętak Do Kukurydzy Candy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć cukierników ' cukier, suche mleko i sól w robocie kuchennym. Pulsuj 4 lub 5 razy, aż mieszanina będzie gładka i dobrze połączona. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Połącz granulowany cukier, syrop kukurydziany i wodę w garnku 2-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Umieścić na średnim ogniu, przykryć i gotować przez 4 minuty.
4
Dodaj masło, klip na termometr cukierki i przynieść syrop cukrowy do 230 stopni F, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
5
Wyjmij z ognia i wyjmij termometr.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6
Dodaj wanilię i suchą mieszaninę i stale mieszaj za pomocą silikonowej szpatułki, aż do dobrego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
7
Wlać na pół blachy pan wyłożone matą silikonową do pieczenia lub pergaminem. Schłodzić przez 10 do 15 minut, aż mieszanina będzie wystarczająco chłodna, aby poradzić sobie z nią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Ciasto podzielić na 3 równe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
9
Dodaj 2 lub 3 krople żółtego barwnika spożywczego do jednego kawałka i zagniataj, aż kolor będzie spójny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Powietrzne, Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Powietrzne, Pokrojone W Cienkie Paski
10
Dodaj 2 lub 3 krople pomarańczy do drugiego kawałka i zagniataj, aż kolor będzie spójny. Pozostaw trzeci kawałek na biało.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
11
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta na pasmo o długości około 18 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
12
Wytnij każdą nić na pół i zwiń każdy kawałek w nić, która ma około 1/2 cala grubości i 22 cale długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
13
Ułóż pasma obok siebie (pomarańczowe, żółte, a następnie białe)i naciśnij je razem palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
14
Pokroić na 4-calowe kawałki. Następnie, używając linijki lub skrobaka, wciśnij każdy kawałek w Klin, utrzymując szeroką pomarańczową część i sprawiając, że biała część znajdzie się na końcu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
15
Użyj krajalnicy do masła, noża, skrobaka lub noża do pizzy, aby wyciąć każdy klin na poszczególne cukierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
16
Połóż cukierki na kawałku pergaminu do wyschnięcia, co najmniej 1 godzinę. Przechowywać w szczelnym pojemniku z pergaminem między każdą warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
17
Zdjęcia Brett Kurzweil
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje80
Ocena Zdrowia0
Magazyn