Candy Corn
Candy Corn to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 80 i kosztuje 3 centy za porcję. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cukru cukierniczego, sól koszerna, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Candy Corn Cupcakes, Sernik Kukurydziany Candy, oraz Wkrętak Do Kukurydzy Candy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukierników ' cukier, suche mleko i sól w robocie kuchennym. Pulsuj 4 lub 5 razy, aż mieszanina będzie gładka i dobrze połączona. Odstawić.
Połącz granulowany cukier, syrop kukurydziany i wodę w garnku 2-quart.
Umieścić na średnim ogniu, przykryć i gotować przez 4 minuty.
Dodaj masło, klip na termometr cukierki i przynieść syrop cukrowy do 230 stopni F, 1 do 2 protokół.
Wyjmij z ognia i wyjmij termometr.
Dodaj wanilię i suchą mieszaninę i stale mieszaj za pomocą silikonowej szpatułki, aż do dobrego połączenia.
Wlać na pół blachy pan wyłożone matą silikonową do pieczenia lub pergaminem. Schłodzić przez 10 do 15 minut, aż mieszanina będzie wystarczająco chłodna, aby poradzić sobie z nią.
Ciasto podzielić na 3 równe kawałki.
Dodaj 2 lub 3 krople żółtego barwnika spożywczego do jednego kawałka i zagniataj, aż kolor będzie spójny.
Dodaj 2 lub 3 krople pomarańczy do drugiego kawałka i zagniataj, aż kolor będzie spójny. Pozostaw trzeci kawałek na biało.
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta na pasmo o długości około 18 cali.
Wytnij każdą nić na pół i zwiń każdy kawałek w nić, która ma około 1/2 cala grubości i 22 cale długości.
Ułóż pasma obok siebie (pomarańczowe, żółte, a następnie białe)i naciśnij je razem palcami.
Pokroić na 4-calowe kawałki. Następnie, używając linijki lub skrobaka, wciśnij każdy kawałek w Klin, utrzymując szeroką pomarańczową część i sprawiając, że biała część znajdzie się na końcu.
Użyj krajalnicy do masła, noża, skrobaka lub noża do pizzy, aby wyciąć każdy klin na poszczególne cukierki.
Połóż cukierki na kawałku pergaminu do wyschnięcia, co najmniej 1 godzinę. Przechowywać w szczelnym pojemniku z pergaminem między każdą warstwą.