Cajun Crab Rangoon

Cajun Crab Rangoon
Cajun Crab Rangoon może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 60 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 4G tłuszczu i w sumie 71 kalorii. Jest to niedrogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. 5 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką jajko, olej roślinny, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pikantny Cajun Crab Rangoon, Crab Rangoon (wontony z nadzieniem z kraba i serka śmietankowego), oraz Crab Rangoon dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Smaż boczek w rondelku na średnim ogniu, aż boczek zwiotczeje i zacznie uwalniać tłuszcz, około 3 minut. Dodaj cebulę i gotuj, aż cebula zmięknie i stanie się przezroczysta, około 5 minut. Zeskrob mieszankę cebuli do miski i dodaj serek śmietankowy, sos z ostrej papryki, sos Worcestershire, koperek i ogony raków. Delikatnie dodać mięso kraba, a następnie doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ogony RakówOgony Raków
Opakowanie Wafle NILLAOpakowanie Wafle NILLA
CrabmeatCrabmeat
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Aby zrobić wontony: oddziel i umieść opakowania wonton na powierzchni roboczej. Nałóż około 1 łyżki nadzienia z owoców morza na środek każdego opakowania. Palcem lub pędzelkiem do ciasta lekko zwilż brzegi opakowań wonton ubitym jajkiem. Złóż każdy róg opakowania na nadzienie i dociśnij do środka wygranej Tony. Ściśnij krawędzie razem, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
3
Rozgrzej olej we frytownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Smaż wygrane tony na gorącym oleju, aż staną się złotobrązowe i unoszą się na wodzie, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Przed podaniem odcedź na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling i Muscadet to świetny wybór dla skorupiaków. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Dolina Księżyca Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Dolina Księżyca Chardonnay
Dolina Księżyca Chardonnay
Aromaty dojrzałej brzoskwini, pieczonej gruszki i słodkiej wanilii akcentowane są nutami cynamonu i goździków. Dojrzałe owoce i słodkie smaki dębutowarzyszą bogatemu i kremowemu odczuciu w ustach z wystarczająco jasną kwasowością, aby skupić się na finiszu.Valley of the Moon Chardonnay to wspaniały dodatek do sałatek, owoców morza, ptactwa, lżejszych mięs z grilla i makaronów na bazie śmietany.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn