Będą błagać o to zupa z sera piwnego

Będą błagać o to zupa z sera piwnego
Będą o to błagać zupa z sera piwnego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 730 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz musztardę, margarynę, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Piwno-Serowa, Zupa Piwno-Serowa, oraz Zupa Piwno-Serowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 10 składników i gotuj na małym ogniu przez 30-45 minut, aż będzie bardzo miękki.Mash z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
2
Połączyć mleko i mąkę i powoli dodawać do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
3
Dodać ser i resztę przypraw.Dusić na małym ogniu, aż ser się rozpuści.Wymieszać z piwem i pozostawić do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka

Składniki

340Orzechy dowolne (posiekane)1/2 funta posiekanego plamiaka1/2 funta posiekanego plamiaka2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibrokuły, posiekanebrokuły, posiekane2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimarchewka posiekanamarchewka posiekana11 funt cukinii,1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizwykły ser cheddarzwykły ser cheddar4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonywięcej sera, do polewywięcej sera, do polewy6kostki bulionowe z kurczakakostki bulionowe z kurczaka11 funt cukinii,musztarda suchamusztarda sucha1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąkamąka2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony2(może być lub przeglądać)1 łyżeczka startego sera Romano1 łyżeczka startego sera Romano596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki¼ czubatej szklanki mąki¼ czubatej szklanki mąki4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula posiekanacebula posiekana4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiziemniaki posiekaneziemniaki posiekane4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony(duża tuba)(duża tuba)3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiostry ser cheddarostry ser cheddar2(może być lub przeglądać)przyprawa do pyłu roślinnego emmerilprzyprawa do pyłu roślinnego emmeril4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn