Bułeczki Z Kasztanem Wodnym Boczku
Bułki z boczkiem z kasztanem wodnym wymagają około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boczku, kasztany wodne, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Boczek Woda Kasztan Przekąski, Boczek Water Chestnut Wraps, oraz Boczek Owinięty Kasztanem Wodnym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Każdy kasztan wodny zawiń kawałkiem boczku.
Umieść rolki szew stronie w dół w naczyniu do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, aż boczek będzie chrupiący i ugotowany.
Spuścić tłuszcz. W małej misce wymieszać majonez, brązowy cukier i sos chili; zalać bułki boczkowo-kasztanowe. Wróć do piekarnika i piec przez kolejne 30 minut.