Bułeczki Serowe
Bułeczki serowe to Wegetariańskie chleb. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 111 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz sól, masło, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Bułeczki z szynką i serem, Bułeczki Serowe Jalapeno, oraz Bułeczki z boczkiem i serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° i umieść kawałek pergaminu na blasze do pieczenia.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić do połączenia.
14 łyżek (1 3/4 patyka) masła kroimy w mieszankę mąki i palcami lub blenderem do ciast mieszamy masło i mąkę, aż mieszanina będzie przypominała mokry piasek.
Dodać cheddar i wrzucić, aż pokryje się mąką, następnie dodać mleko i maślankę i wymieszać, aż ciasto uformuje.
Obróć ciasto na mąkę deskę do krojenia i rozwałkować ciasto, aż mieszanina ma około 1 1/2 cala grubości.
Pokroić na 20 równomiernie wielkości kawałków i umieścić na blasze do pieczenia; top z cheddar (opcjonalnie). Roztopić pozostałe 2 łyżki masła i posmarować bułki.
Piec, aż ser się rozpuści i bułki zaczną brązowieć, około 20 minut.