Butterscotch-Glazed Coffee Shortbread Bars

Butterscotch-Glazed Coffee Shortbread Bars
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj bary kruche z kawą o szkliwionej konsystencji. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Ten przepis służy 40 i kosztuje 13 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz ekstrakt z wanilanu, cukier, zmielone ziarna espresso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Batoniki Z Toffi, Batoniki Czekoladowe Toffi, oraz Glazurowane Batoniki Z Masłem Jabłkowym.

Instrukcje

1
Wykonaj glazurę
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2
Rozgrzej piekarnik do 300 i umieść stojak na środku piekarnika. Wyłożyć dno 9-na-13-calowej patelni do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Wykonaj glazurę
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
4
W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w łopatkę, ubij masło z cukrem na średniej prędkości, aż będzie puszyste i bardzo Blade, około 5 minut. Ubić wanilią i solą. W małej misce ubić mąkę z zmielonymi ziarnami espresso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone EspressoMielone Espresso
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj suche składniki do miksera w 3 partiach, zeskrobując bok miski i ubijając, aż ciasto zostanie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wykonaj glazurę
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
7
Ciasto wcisnąć na patelnię w równomiernej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
8
Rozprowadź folię bezpośrednio na cieście i za pomocą szklanki z płaskim dnem wygładź ciasto na równą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
9
Zdjąć folię i piec kruche przez około 50 minut, aż bardzo lekko rumiane na górze i twarde, ale nie stałe w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
10
Przenieś patelnię do stelaża, aby lekko ostygła, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Wykonaj glazurę
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
12
Za pomocą linijki przeciąć ciepłe bułki wzdłuż na 8 pasków, a następnie przeciąć w poprzek na 5 rzędów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
13
Niech batoniki shortbread ostygnie całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
14
Wykonaj glazurę
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
15
W małym, ciężkim rondlu połącz masło, brązowy cukier, espresso, syrop kukurydziany i sól i zagotuj na umiarkowanym ogniu, wirując patelnię. Gotować tylko do lekko zagęszczony, 1 1/2 do 2 protokół; zdjąć z ognia. Gdy bulgotanie ustąpi, natychmiast wlać gorącą glazurę na kruche ciasto. Pracując szybko za pomocą małej szpatułki przesuniętej, rozprowadź szkliwo w równej warstwie. Używając końcówki lekko naoliwionego noża do parkowania, przebij szkliwo między cięciami, bez przeciągania. Nacisnąć fasolę espresso na środku każdego baru.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
16
Lekko ostudzić, a następnie ostrożnie podnieść pręty i przenieść na talerz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn