Słodka babka i czekolada Empanaditas
Słodkie babki i czekolada Empanaditas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 118 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, babkę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Słodkie Babeczki, Słodkie Babeczki Drop Biscuits, oraz Chipsy z babki i słodki Dip z dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować nadzienie, gotować babkę we wrzącej wodzie 10 minut lub do miękkości; odcedzić.
W misce połącz babkę i mleko skondensowane, a masuj maserem ziemniaczanym. Odstawić.
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połącz 1/2 szklanki mąki, wody z lodem i octu, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanej, tworząc zawiesinę.
W misce wymieszać 1 1/2 szklanki mąki, cukru pudru i soli; pokroić na skrócenie blenderem lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodać zawiesinę, rzucając widelcem, aż będzie wilgotna.
Delikatnie wciśnij ciasto w 4-calowe koło na 2 długościach wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; przykryj dodatkową nakładającą się folią.
Rozwałkuj ciasto, nadal przykryte, na prostokąt o wymiarach 18 x 12 cali; zamrozić 10 minut lub do momentu łatwego usunięcia zawijania.
Zdjąć folię; umieścić ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni.
Pokrój ciasto na 24 okręgi za pomocą 3-calowego okrągłego noża.
Umieścić koła na blasze pokrytej sprayem do pieczenia i lekko zwilżyć krawędzie ciasta wodą. Łyżka 2 łyżeczki mieszanki babki w każdym okręgu. Złożyć ciasto nad nadzieniem; szczypać krawędzie razem do uszczelnienia.
Blaty ciasta równomiernie posmarować 1 łyżką 2% mleka; posypać równomiernie granulowanym cukrem.
Piec w 400 przez 17 minut lub do lekko rumiane.
Połączyć chipsy i 2 łyżeczki 2% mleka w małej misce, i kuchenka mikrofalowa na wysokiej przez 30 sekund; mieszać do gładkiej.
Mżawka roztopionej czekolady nad empanaditas.