Butterbeer

Butterbeer
Butterbeer jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to Butterbeer, Butterbeer, oraz Butterbeer.

Instrukcje

1
Do małego dzbanka wlać sznapsa z karmelu. Ostrożnie wlać sodę śmietankową, aby nie stracić nasycenia dwutlenkiem węgla. Delikatnie wymieszać i wlać do kielichów do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ButterscotchButterscotch
Soda śmietankowaSoda śmietankowa
1 1/2 Uncji Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)1 1/2 Uncji Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn