Burritos z ryżem i czarną fasolą
Burrito z ryżem i czarną fasolą może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 103 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz w pełni awokado, salsa, majonez real mayo, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chrupiące Burritos z czarnej fasoli i ryżem, Burritos z czerwonego ryżu i limonki Chili z czarną fasolą, oraz Burritos Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mash awokado z majonezem, papryka chipotle i czosnek w średniej misce do wymieszania; wymieszać kolendry. Odstawić.
Rozprowadzić 2 Łyżki. mieszanka awokado na każdą tortillę. Top z mieszanki ryżu.
Posypać 2 Łyżki. ser na każdej tortilli. Złóż po przeciwnych stronach każdej tortilli,a następnie zwiń burrito.
Top z pozostałą mieszaniną awokado i serem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."