Burgery nadziewane serem z boczkiem
Burgery nadziewane serem z boczkiem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz single, a. 1. oryginalny sos, bułki hamburgerowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), Bekon-Ser Pleśniowy Nadziewane Burgery, oraz Burgery Nadziewane boczkiem i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Wymieszać mięso i 2 łyżki. sos do steków; kształtować na 8 (1/4-cala-gruby) pasztecików. Złóż każdy pojedynczy na ćwiartki; umieść na 4 pasztecikach. Top z pozostałych pasztecików; szczypta krawędzie razem do uszczelnienia.
Placki grillowe 5 do 7 min. z każdej strony lub do czasu zakończenia (160F), umieszczając bułki, ścięte boki w dół, na ruszcie grillowym ostatnie 2 min.
Bułki napełnij sałatą, hamburgerami, pozostałym sosem stekowym i boczkiem.