Bull Riders All Beef Chili
Przepis Bull Riders wszystkie Wołowina Chili może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 8 godzin i 30 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 234 kalorie, 26g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bakłażana, mięso gulasz wołowy, pasta pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest idealny do Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Krwawy Byk, BULL ' s-EYE Best barbecue Beans, oraz Krwawa Walka Byków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu, aż zacznie lekko palić.
Wlać oliwę z oliwek i przechylić patelnię do pokrycia.
Dodać kostki wołowiny; gotować i mieszać do brązowego ze wszystkich stron. Gdy mięso jest dość rumiane, doprawić chili w proszku, oregano, papryką i pieprzem. Wymieszać wołowinę do płaszcz ze wszystkimi przyprawami, i kontynuować brązowienie, aż przyprawy staną się pachnące. Zeskrobać wszystkie wołowiny z patelni, i do 3 1/2 quart powolnej kuchenki.
Wlej wodę do patelni i uważaj! Będzie skwierczeć. Wymieszać z bulionem wołowym i zeskrobać wszystkie kawałki wołowiny i przyprawy z dna patelni. Po rozpuszczeniu bulionu, a dno patelni jest przezroczyste, wlej płyn do powolnej kuchenki.
Wymieszać bakłażan i koncentrat pomidorowy do chili. Dostosuj ilość płynu w wolnej kuchence, jeśli to konieczne, dodając wodę, aż znajdzie się w granicach 1/2 cala od góry.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin, lub na wysokim przez 3 do 4 godzin. Niskie ciepło jest preferowane, jeśli masz czas. Na dwadzieścia minut przed podaniem przesiać mąkę i wymieszać z solą. Pozostawić do gotowania, aż zgęstnieje.
Podawać z ulubionymi dodatkami chili.