Bulion Wołowy

Bulion Wołowy
Wołowina to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Mieszanka wody, tymianku, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bulion Wołowy, Domowy Wywar Wołowy, oraz Pieczony Bulion Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż kości wołowe i stopy cielęce na patelni do pieczenia na tyle dużej, aby pomieścić mięso w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WołowaKość Wołowa
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec, aż mięso będzie bardzo brązowe, 1 godziny. Od czasu do czasu obrócić kawałki i w razie potrzeby odsączyć wytopiony tłuszcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzać olej w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać cebulę, por, marchew, i pasternak i gotować na dużym ogniu, często mieszając, aż dobrze rumiane, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
MarchewMarchew
CebulaCebula
PorPor
6
Dodać rumiane kości i cielęce stopy do warzyw, wraz z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
7
Wlać 1 szklankę wody do patelni, w której mięso było rumiane i ustawić na dużym ogniu. Wymieszać i zeskrobać karmelizowane cząstki z dna i boków.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wlać płyn do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Dodaj dodatkową wodę, aby pokryć składniki o 2 cale i ustaw garnek na średnim ogniu. Gdy czas osiągnie wrzenia, odtłuścić, zmniejszyć ogień tak płyn simmers, częściowo przykryć, i gotować na wolnym ogniu przez 4 godziny. Od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Odcedzić i wyrzucić ciała stałe. Przechowywać w lodówce, lub schłodzić, a następnie zamrozić. Przed użyciem schłodzonego materiału lub zamrożeniem schłodzonego materiału należy usunąć tłuszcz, który zestalił się na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
11
artykuł var
12
Typ_27_data = {};
13
artykuł
14
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn