Bulgogi (Koreański grill)
Bulgogi (Koreański BBQ) może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 69g białka, oraz 19g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 56 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest to dość drogie przepis dla fanów koreańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jeśli masz czosnek, cukier, pieczeń z rumu wołowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Bulgogi Jungol (Koreańska Zupa Bulgogi), Koreańskie Bulgogi, oraz Koreańskie Bulgogi.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj sos sojowy, sok gruszkowy, cukier, czosnek, olej sezamowy, nasiona sezamu, czarny pieprz i glutaminian sodu.
Włożyć wołowinę i cebulę do mieszaniny i wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu.
Na patelni grillowej posmarować olejem, dodać wołowinę i cebulę. Gotować, obracając się do brązowego równomiernie, przez 3 do 6 protokół, lub aż gotowe.