Budyń kukurydziany II

Budyń kukurydziany II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Pudding kukurydziany II. Ten przepis daje 8 porcji z 380 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 5 fanów. Jeśli masz pod ręką cukier, ziarna kukurydzy, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W blenderze lub robocie kuchennym bardzo dobrze zmiksuj jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj mąkę i cukier i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
4
Dodaj mleko i lekko zmiksuj. Na koniec ręcznie wymieszaj kukurydzę. Dodaj roztopione masło i wlej mieszaninę do dużego naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KukurydzaKukurydza
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 45 minut. Po zakończeniu puddingu środek powinien być solidny, a wierzch powinien mieć ładny złocistobrązowy kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Odstaw na około 15 minut, a następnie podawaj na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn