Budyń kukurydziany II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Pudding kukurydziany II. Ten przepis daje 8 porcji z 380 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 5 fanów. Jeśli masz pod ręką cukier, ziarna kukurydzy, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W blenderze lub robocie kuchennym bardzo dobrze zmiksuj jajka.
Dodaj mąkę i cukier i dobrze wymieszaj.
Dodaj mleko i lekko zmiksuj. Na koniec ręcznie wymieszaj kukurydzę. Dodaj roztopione masło i wlej mieszaninę do dużego naczynia żaroodpornego.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 45 minut. Po zakończeniu puddingu środek powinien być solidny, a wierzch powinien mieć ładny złocistobrązowy kolor.
Odstaw na około 15 minut, a następnie podawaj na ciepło.