Brzoskwinie Tequila
Tequila Peaches może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 488 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka tequilan anejo, brzoskwinie, sok ananasowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tequila Smash-koktajl tequili i domowe wiśnie Maraschino, Koktajl tequili: pikantna brzoskwiniowa tequila z kwaśną nutą, oraz Puppy Bellies & Peaches {brązowe naleśniki z masłem z glazurowanymi brzoskwiniami} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz sok ananasowy i miód w średnim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 15 protokół.
Dodaj tequilę i nadal gotować przez 2 Więcej minut. Wyłączyć ogrzewanie i odstawić na bok.
W międzyczasie przygotuj patelnię do grilla lub grilla do średniej wysokości.
Rozłóż masło na każdej połowie brzoskwini i grilluj, płasko w dół, aż do ogrzania, około 4 minut.
Dodać grillowane brzoskwinie do syropu tequili i odstawić na 20 minut przed podaniem.
Brzoskwinie podawać z mrożonym jogurtem i skropić syropem z tequili.
Uwaga kucharza: brzoskwinie mogą stać w syropie, przykryte, do 2 godzin w temperaturze pokojowej.