Bruschetta z mozzarellą i zmiażdżonymi świeżymi Favas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Bruschetta z Mozzarellanem i smażone świeże Favas spróbować. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście mięty, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczony pomidor i świeża Mozzarella Bruschetta, Bruschetta Z Favas I Ricottą, oraz Spalone Palce I Świeże Favas dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu z wrzącą wodą, gotować fasolę fava, aż Skórki zaczną się poluzować, 1 1/2 protokół.
Odcedzić i wycisnąć favas.
Przełożyć favas do robota kuchennego i dodać olej, sok z cytryny i skórki i pulse do grubego puree. Doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż puree z fasoli fava na tostach i top paskami mozzarelli.
Tosty skropić octem balsamicznym, roztrzepać miętę na wierzchu i podawać.