Brunch Egg Bake

Brunch Egg Bake
Brunch jajko Piec wymaga o 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, pietruszka, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Brunch Egg Bake, Egg Brunch Bake, oraz Pieczenie Brunchu Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć Cheddar i ser mozzarella w małej misce; miejsce 3 szklanki mieszanki sera do naczynia do pieczenia 9x13-calowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby, cebula, i papryka, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rozłóż warzywa na mieszaninie serowej. Wierzch mieszanki grzybowej z szynką; posypać pozostałą 1 szklanką mieszanki serowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
SzynkaSzynka
5
Jajka ubić w misce; wymieszać z mlekiem, mąką, natką pietruszki, bazylią, solą i pieprzem. Powoli wlać mieszaninę jaj do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony w pobliżu centrum wyjdzie czysty, 35 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
7
Odstawić na 10 minut przed cięciem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn