Brukselka czosnkowa z chrupiącym boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Przepis ten zachwycił 279 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, mielonego pieprzu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Spróbuj Brukselka Z Chrupiącym Boczkiem, Chrupiący Czosnek Brukselka, oraz Brukselka z chrupiącym boczkiem i szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na końcu każdej brukselki Wytnij "X". Odstawić kiełki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki
2
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół; odcedzić i ostudzić na ręcznikach papierowych. Crumble.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki