Brukselka czosnkowa z chrupiącym boczkiem

Brukselka czosnkowa z chrupiącym boczkiem
Brukselka czosnkowa z chrupiącym boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Przepis ten zachwycił 279 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, mielonego pieprzu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Spróbuj Brukselka Z Chrupiącym Boczkiem, Chrupiący Czosnek Brukselka, oraz Brukselka z chrupiącym boczkiem i szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na końcu każdej brukselki Wytnij "X". Odstawić kiełki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
2
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół; odcedzić i ostudzić na ręcznikach papierowych. Crumble.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Ciepła 1 łyżeczka masła i oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać czosnek do złotego koloru, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodać brukselkę; wrzucić do herbu. Wymieszać w bulionie, sól, i czarny pieprz; przykryć i gotować, aż brukselka będą miękkie, 12 do 14 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Spuścić płyn z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Wymieszać pozostałe 2 łyżeczki masła do mieszanki brukselki, aż się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
7
Wymieszać z boczkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn