Bruk Wiśniowy Sandy
Wiśniowy placek Sandy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz nadzienie z wiśni, mieszankę do pieczenia, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Bruk Wiśniowy Sandy, Bruk Wiśniowy, oraz Bruk wiśniowy II dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 10-calową patelnię żeliwną na średnim ogniu i rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce połącz mieszankę do pieczenia, cukier, odparowane mleko i ekstrakt z migdałów.
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji. Odstawić.
Dodaj masło do patelni i stopić. Wymieszaj nadzienie z ciasta i rozmrożone wiśnie.
Piec, aż złoty i wykałaczka włożona do ciasta wychodzi czysty, o 35 do 40 minut
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 1 godzinę przed podaniem.
Podawać na ciepło z bitą polewą lub gałką lodów.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.