Brokuły Włoskie
Przepis włoskie brokuły mogą być wykonane w około 10 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 7G tłuszczu i w sumie 105 kalorii. Za 40 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Mieszanka płatków pieprzu, ząbków czosnku, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako bardzo przystępna cenowo przystawka. Kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 98%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Brokuły Włoskie, Brokuły Włoskie, oraz Brokuły Włoskie.
Instrukcje
Umieść brokuły w koszu do gotowania na parze; umieść w małym rondlu na 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryj i gotuj na parze przez 5-7 minut lub do miękkości.
W międzyczasie na małej patelni w razie potrzeby połącz płatki oleju, czosnku i pieprzu. Gotuj na małym ogniu, aż czosnek zacznie się brązowieć, około 1-2 minut, od czasu do czasu mieszając. Za pomocą łyżki cedzakowej usuń czosnek i wyrzuć.
Dodaj brokuły i wrzuć do płaszcza. Dopraw solą.