Chiński brokuł jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 42 centów za porcję. Jest to niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pięciu przypraw w proszku, masło, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brokuły Chińskie (Gai Lan), Brokuły Chińskie, oraz Chiński Brokuł Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W garnku wypełnionym 2 cale wody, para brokuły lub Broccolini aż łodygi są po prostu przetargu, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Broccolini
Brokuły
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Przełożyć na talerz.
3
Wyrzucić wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
4
Dodać masło, sos sojowy, pięć przypraw w proszku, i 2 łyżeczki wody i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy
Masło
Woda
5
Mieszaj, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
6
Skropić mieszaninę na warzywa, top z orzechami, i służyć.