British Beer Battered Fish

British Beer Battered Fish
Brytyjskie piwo poobijane ryby może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 1951 kalorie. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 5,68 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mąkę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak British Beer Battered Fish' n ' Chips, Ryba Dorsz Po Piwie, oraz Ryba Poobijana Piwem.

Instrukcje

1
Ziemniaki obieramy i kroimy na chipsy, bierzemy pod zimną wodą, osuszamy papierowym ręcznikiem. Frytki smażyć na złoty kolor, włożyć do naczynia z piekarnika w ciepłym oven.In miskę, przesiać mąkę i sól. Następnie rozbij jajko do miski i ubijaj mieszaninę. Powoli dodawać piwo, ubijając cały czas. Dodawaj piwo, aż ciasto uzyska gęstą konsystencję. Odstawić.Jeśli używasz oleju właśnie Gotowane chipsy w, pozostawić do podgrzania. Gdy olej jest gorący, umieść kosz do smażenia na patelni. Natkę pietruszki drobno posiekać, a następnie umieścić mąkę i posiekaną natkę pietruszki w pojemniku.Ryby umyć pod zimną wodą i zwinąć w mieszaninę mąki / pietruszki. Zanurz kawałki ryb, po jednym na raz w cieście i wrzuć do oleju.(Nie wkładaj ryby do koszyka i opuszczaj kosz, ponieważ będą się trzymać).Gotować przez 3 do 4 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wyjąć z koszem, położyć na papierowym ręczniku do osuszenia i podawać natychmiast z zarezerwowaną pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Podawać z frytkami, solą i octem, sosem tatarskim i klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Sos TatarskiSos Tatarski
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia73
Magazyn