British Beer Battered Fish
Brytyjskie piwo poobijane ryby może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 1951 kalorie. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 5,68 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mąkę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak British Beer Battered Fish' n ' Chips, Ryba Dorsz Po Piwie, oraz Ryba Poobijana Piwem.
Instrukcje
Ziemniaki obieramy i kroimy na chipsy, bierzemy pod zimną wodą, osuszamy papierowym ręcznikiem. Frytki smażyć na złoty kolor, włożyć do naczynia z piekarnika w ciepłym oven.In miskę, przesiać mąkę i sól. Następnie rozbij jajko do miski i ubijaj mieszaninę. Powoli dodawać piwo, ubijając cały czas. Dodawaj piwo, aż ciasto uzyska gęstą konsystencję. Odstawić.Jeśli używasz oleju właśnie Gotowane chipsy w, pozostawić do podgrzania. Gdy olej jest gorący, umieść kosz do smażenia na patelni. Natkę pietruszki drobno posiekać, a następnie umieścić mąkę i posiekaną natkę pietruszki w pojemniku.Ryby umyć pod zimną wodą i zwinąć w mieszaninę mąki / pietruszki. Zanurz kawałki ryb, po jednym na raz w cieście i wrzuć do oleju.(Nie wkładaj ryby do koszyka i opuszczaj kosz, ponieważ będą się trzymać).Gotować przez 3 do 4 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z koszem, położyć na papierowym ręczniku do osuszenia i podawać natychmiast z zarezerwowaną pietruszką.
Podawać z frytkami, solą i octem, sosem tatarskim i klinami cytrynowymi.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.