Brazylijskie bułeczki z serem (Pao de Queijo)
Brazylijskie bułeczki z serem (Pao de Queijo) wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 92 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię z tapioki, wodę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Mało kto lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Brazylijskie bułeczki z serem / Pão de Queijo, Pão de Queijo (Brazylijski chleb serowy), oraz Pão De Queijo (Brazylijski Chleb Serowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj blachę do pieczenia
W dużej misce umieść skrobię z tapioki i sól.
Doprowadzić olej roślinny, wodę i mleko do wrzenia na średnim ogniu, aż pojawi się biała piana.
Wlać mieszaninę mleka na skrobię z tapioki i mieszać, aż dobrze wymieszane; pozostawić ciasto do odpoczynku na 15 minut.
Jajka i parmezan wymieszać na ciasto. Uformuj ciasto na 1 1/2-calowe kulki i umieść na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bułki są rumiane, 15 do 20 protokół.