Braciole Bon Appetit
Braciole Bon Appetit może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 174 kalorie, 17g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser Pecorino romano, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 46 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Klopsiki Bon Appetit, Margarita Żurawinowa Bon Appetit, oraz S ' mores Cupcakes-Bon Appetit RSVP.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę między dwoma arkuszami ciężkiego plastiku (zamykane torby zamrażarki działają dobrze) na solidnej, równej powierzchni. Mocno wbić wieprzowinę gładką stroną młotka do grubości 1/8 cala (1/3 cm). Funt wołowiny do tej samej grubości.
Ułóż mięso na powierzchni roboczej z krótkim bokiem do siebie i pokryj je warstwami salami, jaj, pietruszki, mielonego czosnku i sera pecorino Romano.
Zwinąć mięso w krótkie, tłuste bułki z dużą ilością farszu; zabezpieczyć sznurkiem.
Zwinąć je mocno, aby zapobiec ucieczce farszu. Przechowywać w lodówce, aż sos do makaronu jest na wolnym ogniu i jesteś gotowy do brązowego mięsa.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Smażyć bułki z każdej strony, aż zbrązowieją, około 5 minut na stronę. (Gotować braciole w partiach, jeśli nie wszystkie mieszczą się na patelni.)
Doprowadzić sos spaghetti na wolnym ogniu i gotować braciole w sosie do miękkości, o 2 godziny.