Bomba Bezglutenowa-Farsz Diggity
Bezglutenowe nadzienie Bomb-Diggity może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten wegański przepis serwuje 4 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 9g tłuszczu i w sumie 214 kalorii. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś chleb, rozmaryn, olej kokosowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bomb Diggity Brownies-powrót do szkoły, Bezglutenowy Bezmleczny Farsz Ziołowy, oraz Nadzienie Bezglutenowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Pokrój kromki chleba w kostkę i rozłóż na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kostki będą suche i chrupiące, 15 do 20 minut.
Podgrzej 3 łyżki oleju kokosowego na patelni na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj cebulę, seler i Por w gorącym oleju do miękkości, 8 do 10 minut.
Przenieś warzywa do miski i wymieszaj bezglutenowe kostki chleba, pietruszkę, szałwię, majeranek, tymianek, rozmaryn i 2 łyżki oleju kokosowego do warzyw. Zwilżyć dressing bulionem warzywnym, około 1/2 szklanki na raz, dokładnie mieszając.
Przełóż do 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia i przykryj folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut. Odkryć i piec, aż farsz zostanie podgrzany, a wierzch będzie lekko złocistobrązowy, około 15 minut.