Bogaty chleb bananowy Janet

Bogaty chleb bananowy Janet
Bogaty chleb bananowy Janet jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 8G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5190 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wiele osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz sól, orzechy włoskie, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bogaty chleb bananowy Janet, Słynny chleb bananowo-orzechowy Janet, oraz Bogate Czekoladowe Ciasto Bananowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać stopione masło i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać jajka i wanilię, dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
4
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól wymieszać z masłem, aż będzie gładka. Na koniec złóż śmietanę, orzechy włoskie i banany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
BananBanan
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
5
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta. Schłodzić bochenek na patelni przez 10 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn