Bogaty Bulion Wołowy
Bogaty zapas wołowiny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 628 kalorii, 100g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 4,28 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli morskiej, marchew, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 90%. Spróbuj Szybki, Bogaty Wywar Wołowy, Bogaty Zapas Kurczaka, oraz Bogaty Indyk dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni ustawionej na 2 palnikach.
Dodać golonki wołowe i gotować na umiarkowanym ogniu, aż skwierczeć i lekko rumiane na 1 stronie, o 5 protokół.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz przez 45 minut, lub aż mięso i kości będą rumiane.
Dodaj marchew, seler i cebulę i piecz przez około 30 minut dłużej, lub aż warzywa są lekko rumiane.
Zeskrobać mięso, kości i warzywa do garnka. Ustaw patelnię na dużym ogniu i dodaj 1 szklankę wody. Gotować, skrobanie się rumiane kawałki, aż patelnia jest czysta.
Wlać soki z patelni do garnka wraz z pozostałymi 3 filiżankami i 3 ćwiartkami wody i dusić na umiarkowanie wysokim ogniu przez 30 minut, od czasu do czasu skimming. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie, przykryć częściowo i gotować na wolnym ogniu, aż czas jest bogato aromatyzowane i zredukowane do 2 kwarty, o 4 godziny. Doprawić solą.
Przecedzić kolbę przez drobne sito ustawione na żaroodpornej misce. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, zeskrobać tłuszcz i wyrzucić. Przed użyciem gotuj wywar do zredukowania do 6 filiżanek.
Make Ahead: towar można przechowywać w lodówce przez 1 tydzień lub zamrażać do 2 miesięcy.