Boczek Zawinięty Tater Tots
Boczek zawinięty Tater Tots może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.04 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Jeśli masz amerykański ser, bekon, Tater tots i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Tosty Zapiekane W Boczku, Tosty Zapiekane W Boczku, oraz Tosty Zapiekane W Boczku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Ułóż Tater tots w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia.
Piec przez około 10 minut, aby nie były już zamrożone, ale nie całkowicie ugotowane.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Umieść plastry boczku na patelni na średnim ogniu. Boczek smażyć do ugotowania, ale wciąż elastyczny.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Rozbij każdy kawałek sera na małe kawałki. Każdy kawałek powinien zrobić około 16 sztuk.
Ułóż kawałek sera na boku Tater tot. Zawiń kawałek boczku i zabezpiecz wykałaczką.
Umieścić na blasze do pieczenia. Powtarzaj, aż skończą ci się tots.
Piec około 30 minut w rozgrzanym piekarniku, aż boczek będzie chrupiący.