Boczek-Podwójna Patelnia Cheeseburgera
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać boczek-Double Cheeseburger patelni spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 437 kalorii, 28g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, sos barbecue, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Cheeseburger Z Bekonem, Boczek Podwójny Cheeseburger Grillowana Kanapka Z Serem, oraz Boczek Podwójny Cheeseburger Piwo Zupa Serowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż wołowina będzie brązowa; odcedzić.
Wymieszać z mlekiem, gorącą wodą, niegotowanym makaronem i mieszanką sosów (z pudełka do hamburgerów) i sosem barbecue.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.
Ułóż plastry sera na wierzchu; ułóż plasterek pomidora i pasek boczku na każdym plasterku sera we wzór szprychowy.
Odstawić 5 minut (sos zgęstnieje w stanie).