Bluefish jako flaga Rybaka: Bandiera alla Marinara

Bluefish jako flaga Rybaka: Bandiera alla Marinara
Bluefish jako flaga Rybaka: Bandieran alla Marinara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką czosnek, oliwki gaetan, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 88%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bluefish jako flaga Rybaka: Bandieran alla Marinara, Risotto alla Marinara, oraz Cały Grillowany Bluefish.

Instrukcje

1
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej aż do prawie palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę, czosnek, seler, i ziemniaki i saute 8 do 10 protokół,aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CzosnekCzosnek
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
3
Dodaj płatki chile, oliwki, kapary, i pomidory, i gotować 7 do 8 protokół, aż pomidory rozpadły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
PomidorPomidor
KaparyKapary
OliwkiOliwki
4
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia. Dobrze przyprawić rybę solą i pieprzem, umieścić na patelni i gotować pod przykryciem przez 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WodaWoda
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Magazyn