Bluefish jako flaga Rybaka: Bandiera alla Marinara
Bluefish jako flaga Rybaka: Bandieran alla Marinara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką czosnek, oliwki gaetan, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 88%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bluefish jako flaga Rybaka: Bandieran alla Marinara, Risotto alla Marinara, oraz Cały Grillowany Bluefish.
Instrukcje
1
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej aż do prawie palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj cebulę, czosnek, seler, i ziemniaki i saute 8 do 10 protokół,aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Czosnek
Ziemniak
Cebula
3
Dodaj płatki chile, oliwki, kapary, i pomidory, i gotować 7 do 8 protokół, aż pomidory rozpadły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Pomidor
Kapary
Oliwki
4
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia. Dobrze przyprawić rybę solą i pieprzem, umieścić na patelni i gotować pod przykryciem przez 8 do 10 minut.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.