Blue Peach Pizza
Przepis Niebieski brzoskwinia Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 31 minut. Jedna porcja zawiera 38 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 31 i kosztuje 17 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś paszteciki z kiełbasą z indyka, sok z cytryny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tosty z brzoskwiniami i serem pleśniowym, Brzoskwiniowo-Błękitny ser Bites, oraz Blue Ribbon Peach Praline Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Spryskać obie strony tortilli sprayem do gotowania i posypać 1/4 łyżeczki. sól koszerna.
Piec 4 min. z każdej strony.
Podsmażyć pokrojoną w kostkę kiełbasę i cebulę na średnim ogniu 7 do 8 min. lub do momentu, gdy kiełbasa i cebula będą miękkie.
Ser śmietankowy wymieszać z sokiem z cytryny, syropem klonowym i 1/2 łyżeczki. sól.
Na chrupiącej tortilli rozprowadzić masę z serem śmietankowym, następnie posypać mieszanką kiełbas, pokrojonymi w kostkę brzoskwiniami i serem pleśniowym.
Gotową pizzę włożyć z powrotem do piekarnika na około 5 min.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto