Blondie Z Białej Czekolady Wypełnione Malinami
Blondie z białej czekolady wypełnione malinami mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać kokos, migdały, mąkę, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Biała Czekolada Malina Blondies, Malina Biała Czekolada Blondies, oraz Malina Biała Czekolada Blondies.
Instrukcje
Roztopić masło w rondlu na małym ogniu, mieszając tylko do rozpuszczenia.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać 1 szklankę białej czekolady. (Nie mieszać.)
Ubić jajka z dużą prędkością za pomocą miksera elektrycznego 2 minuty lub do spienienia. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania. Wymieszać z białą czekoladą i ekstraktem z migdałów, mieszając do wymieszania.
Dodać mąkę i sól, mieszając aż do wymieszania.
Rozłóż połowę ciasta na lekko nasmarowaną i mąką 8-calową kwadratową patelnię.
Piec w 325 przez 20 minut lub do jasnego złotego koloru.
Rozpuścić 1/2 szklanki konfitury z malin w małym rondlu na małym ogniu, często mieszając.
Rozprowadzić równomiernie na częściowo upieczonych blondach na patelni. Wymieszać Kokosowe, Pozostałe 1 szklanka białej czekolady i pozostałą połowę ciasta; rozprowadzić na roztopione konfitury malinowe, rozprzestrzeniając się na brzegach patelni.
Posypać 1/2 szklanki pokrojonych migdałów.
Piec w 325 przez 25 minut lub do lekko rumiane. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Uwaga: aby zamrozić, szczelnie owinąć pieczone batony w folię aluminiową.
Umieścić w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; zamknąć torbę i zamrozić do 2 miesięcy.
Pozostawić do rozmrożenia w temperaturze pokojowej przed cięciem.