Black-Bottom Peanut Butter Freezer Pie
Jedna porcja zawiera 604 kalorie, 12g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli 1,03 zł za porcję spada w budżecie, Black-Bottom Peanut Butter Freezer Pie może być super bezmleczne przepis do wypróbowania. 573 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka wegańskich lodów vanillan, margaryna bezmleczne, loki czekoladowe bezmleczne, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Orzechowe Z Czarnym Dnem, Black Bottom Peanut Butter Pie, oraz Black Bottom Peanut Butter Chiffon Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko płaszcz 9-calowy talerz ciasto z nonstick gotowania spray.In średnia miska, połączyć okruchy cookie i masło, aż dobrze wymieszane.
Przenieść na przygotowaną patelnię i nacisnąć mieszaninę okruchów na dno i boki. Zestaw aside.In duża miska, połączyć lody z masłem orzechowym, mieszanie, aż dobrze wymieszane.Łyżką do przygotowanej Skórki.Zamrażać przez 4 do 6 godzin lub przez noc.
Niech ciasto siedzieć w temperaturze pokojowej przez 5 minut.
Posypać posiekane orzeszki ziemne w środku ciasta i loki czekolady wzdłuż zewnętrznej krawędzi.