Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj pistacji i suszonych herbatników wiśniowych. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, ekstrakt z wanilii, staromodny owies i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pistacjowo-Wiśniowe Biscotti, Biszkopt Czekoladowo-Pistacjowo-Wiśniowy, oraz Poważne Ciasteczka: Pistacjowo-Wiśniowe Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia duży rimmedbaking arkusz z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Piekarnik
2
Połącz pierwsze 6 składników w misce miksera astand wyposażonego w łopatkę. Mieszaj małą prędkość przez 30 sekund. Tymczasem w oddzielnej misce ubijamy jajka inastępnie 5 składników.
Dodać mieszaninę jaj do mąki; ubić do połączenia. Fold incherries i pistacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Pistacjowe
Jajko
4
Ciasto przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół. Używając mącznych rąk, kształtuj ciasto na pół w 16-calową kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
5
Brushoff nadmiar mąki; dzienniki transferu do preparedsheet, rozmieszczone 5 " od siebie. Spłaszczyć każdą kłódkę w pasku o szerokości 2".
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
6
Piec, obracając blachę w połowie drogi, aż zbrązowieje i ustawi, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Przełożyć do stojaka; ostudzić przez 15 minut. Zmniejszyć piekarnik do 121° i arrange1 stojak w górnej trzeciej piekarnika i 1 Stojak inbottom trzeci.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Linia druga blacha do pieczenia z pergmentapapier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
9
Przenieść biszkopty na powierzchnię roboczą.Za pomocą ząbkowanego noża pokrój każdy pasek ukośnie na plastry o grubości 1/3". Układa, ściąć bok w dół, na blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
Blacha Do Pieczenia
10
Piec biszkopty, obracając blachy do pieczenia przez, aż ostry, o 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Przełożyć blachy do pieczenia na stojaki; ostudzić. DO AHEAD: można zrobić 3 dni. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.