Biszkopty z pistacjami i suszonymi wiśniami

Biszkopty z pistacjami i suszonymi wiśniami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj pistacji i suszonych herbatników wiśniowych. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, ekstrakt z wanilii, staromodny owies i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pistacjowo-Wiśniowe Biscotti, Biszkopt Czekoladowo-Pistacjowo-Wiśniowy, oraz Poważne Ciasteczka: Pistacjowo-Wiśniowe Biscotti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia duży rimmedbaking arkusz z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 6 składników w misce miksera astand wyposażonego w łopatkę. Mieszaj małą prędkość przez 30 sekund. Tymczasem w oddzielnej misce ubijamy jajka inastępnie 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać mieszaninę jaj do mąki; ubić do połączenia. Fold incherries i pistacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
JajkoJajko
4
Ciasto przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół. Używając mącznych rąk, kształtuj ciasto na pół w 16-calową kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Brushoff nadmiar mąki; dzienniki transferu do preparedsheet, rozmieszczone 5 " od siebie. Spłaszczyć każdą kłódkę w pasku o szerokości 2".
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Piec, obracając blachę w połowie drogi, aż zbrązowieje i ustawi, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przełożyć do stojaka; ostudzić przez 15 minut. Zmniejszyć piekarnik do 121° i arrange1 stojak w górnej trzeciej piekarnika i 1 Stojak inbottom trzeci.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Linia druga blacha do pieczenia z pergmentapapier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Przenieść biszkopty na powierzchnię roboczą.Za pomocą ząbkowanego noża pokrój każdy pasek ukośnie na plastry o grubości 1/3". Układa, ściąć bok w dół, na blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Piec biszkopty, obracając blachy do pieczenia przez, aż ostry, o 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Przełożyć blachy do pieczenia na stojaki; ostudzić. DO AHEAD: można zrobić 3 dni. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn