Big Daddy ' s Deep-Fried Catfish

Big Daddy ' s Deep-Fried Catfish
Big Daddy ' s Deep-Fried Catfish is a bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz proszek do pieczenia, mąkę, mąkę kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 66 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Big Daddy ' s Deep-Fried Catfish, Sum Smażony, oraz Sum Smażony.

Instrukcje

1
Rozgrzej frytkownicę do 350 stopni F.
2
W dużej misce, dodać mąkę, mąka kukurydziana, proszek do pieczenia, sól i cayenne i trzepaczką do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Whisk w piwie, mając pewność, aby usunąć wszelkie grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Pokroić filety sumowe na pół wzdłuż, aby zrobić 2 paski. W razie potrzeby pokroić na kawałki wielkości kęsa. W małej misce dodaj sól, pieprz i granulowany czosnek. Filety doprawić odrobiną mieszanki soli. Zachowaj pozostałą mieszaninę soli do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek GranulowanyCzosnek Granulowany
Filety Z SumaFilety Z Suma
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Zanurz każdy pasek w cieście piwnym i dodaj do frytkownicy, kilka na raz, przesuwając je, aby nie przyklejały się. Smażyć na brązowo i chrupiące, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiwoPiwo
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
6
Wyjąć z frytkownicy na półmisek. Powtórzyć z pozostałymi filetami i doprawić rybę sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn