Biały Port i arbuz Granita
Need a bezglutenowy i wegański deser? Biały Port i arbuz Granita może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Jeśli masz sok z limonki, skórkę z limonki, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Arbuz Granita, Arbuz Granita, oraz Arbuz Truskawkowy Granita.
Instrukcje
W małym rondlu na dużym ogniu doprowadzić do wrzenia 1 szklankę wody, cukru i skórki z limonki; mieszać, aż cukier się rozpuści.
Przecedzić do blendera i dodać 3 filiżanki kostki arbuza. Wirować, aż będzie gładka i wlać do 9-przez 13-in. metalowa patelnia do pieczenia.
Dodaj 3 więcej filiżanek arbuza do blendera wraz z portem i sokiem z limonki; wirować, aż będzie gładka, dodać do patelni i dobrze wymieszać.
Przykryć i zamrozić, aż mieszanina zacznie zamarzać na brzegach, około 2 godzin. Wymieszać, przykryć i zamrozić do uzyskania stałej masy, około 6 godzin. Tuż przed podaniem zeskrobać widelcem na miękkie grudki. Łyżka do schłodzonych szklanek lub misek.