Białe Gazpacho z winogronami i prażonymi migdałami
Białe Gazpacho z winogronami i prażonymi migdałami wymaga ok. 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość niedroga zupa dla Lato. Mieszanka chleba, soli, winogron i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to Białe Gazpacho Z Winogronami, Sałatka z jagód pszennych z białą fasolą, Fetanem i prażonymi migdałami, oraz Sałatka ogórkowa z winogronami i migdałami.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Odstawić 1 szklankę posiekanego ogórka do dekoracji. Namoczyć chleb w wodzie do miękkości, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Chleb
Woda
3
Umieść namoczony chleb, resztę ogórka, czosnek, 3 szalotki, ocet, sok z cytryny, 1/4 szklanki migdałów, sól i 3 łyżki oliwy z oliwek w misce robota kuchennego i proces, aż ogórki są całkowicie mieszane i płynne i migdały są prawie całkowicie niewidoczne, około 1 do 2 minut. W razie potrzeby doprawić solą i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Ogórek
Oliwa Z Oliwek
Zielona Cebula
Migdały
Ocet
Czosnek
Chleb
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Skręcić Liny Lukrecjowe
4
Aby służyć, Chochla 1 szklanka gazpacho do miski. Kopiec 1/4 szklanki zarezerwowanego posiekanego ogórka, 1 łyżka szalotki, 2 łyżki winogron i 1 łyżeczka migdałów w środku zupy.