Biała Czekolada-Lukier Amaretto
Biała czekolada-lukier Amaretto jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, batony do pieczenia czekolady, masło i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten lukier. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Biała Czekolada-Lukier Amaretto, Ciasteczka Z Białej Czekolady Amaretto, oraz Budyń chlebowy z białej czekolady jagodowej z sosem śmietanowym Amaretto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozbij batony do pieczenia białej czekolady na kawałki. Roztopić białą czekoladę i śmietanę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki przy średniej mocy (50% mocy) 1 minutę lub do rozpuszczenia i wygładzenia, mieszając w odstępach 30 sekund. (Nie przegrzewaj.)
Ostudzić do temperatury pokojowej (około 30 minut). Ubij masło i 1 szklankę cukru pudru na małych obrotach mikserem elektrycznym, aż do wymieszania.
Dodać 5 szklanek cukru pudru na przemian z likierem migdałowym, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodać mieszaninę białej czekolady; ubić ze średnią prędkością, aż do rozprzestrzenienia konsystencji.