Bezglutenowe Przystawki Grzybowe Pekan

Bezglutenowe Przystawki Grzybowe Pekan
Bezglutenowe Grzyby Pekan przekąski może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 97 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieszankę, szpinak, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe bezglutenowe przekąski: Pepperoni i więcej, Pikantne Przekąski Bezglutenowe Cannoli, oraz Bezglutenowe Azjatyckie Przekąski Imbirowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania. W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać grzyby i cebulę; gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
3
Drenaż.
4
Na patelni wymieszać mieszankę grzybową, ser, pekan i szpinak; równomiernie rozprowadzić. W średniej misce, wymieszać wszystkie pozostałe składniki trzepaczką lub widelcem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzpinakSzpinak
SerSer
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
5
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec 25 do 30 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 30 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn