Bezglutenowe masło orzechowe czekolada Chip batony z polewą czekoladową

Bezglutenowe masło orzechowe czekolada Chip batony z polewą czekoladową
Bezglutenowe masło orzechowe czekolada Chip bary z polewą czekoladową może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 15 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jeśli masz masło, betty rich & kremowy lukier czekoladowy, masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto bananowe czekoladowe z lukrem z masłem orzechowym-bezglutenowe, bezmleczne, bez soi, Gluten Free Peanut Butter Chocolate Chip Bars, oraz Bezglutenowe Masło Orzechowe Czekolada Chip Batony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar dno tylko z (8 - lub 9-calowy) kwadratowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W średniej misce, wymieszać razem mix cookie, masło, masło orzechowe, wanilia i jajko z łyżką, aż miękkie formy ciasta (ciasto będzie kruche). Wkleić ciasto na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
3
Piec 18 do 22 minut lub aż krawędzie są suche i złociste. Uruchom nóż wokół wewnętrznej krawędzi patelni. Schłodzić na stojaku z drutu około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
4
Rozłóż lukier na batonach.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Pokrój w kwadraty, 4 rzędy po 4 rzędy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn