Bezglutenowe Drożdżowe Ciasto Do Pizzy

Bezglutenowe Drożdżowe Ciasto Do Pizzy
Bezglutenowe drożdżowe ciasto do pizzy jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie crust. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 995 kalorii, 21g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 317 osób. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, drożdże instant, skrobię z tapioki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pomarańczowy Kardamon Bezglutenowe Drożdże Podniesione Ciasto, Bezglutenowe Taco Pizza z Udi bezglutenowe Pizza Crust, oraz Ciasto Do Pizzy Bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubijamy suche składniki. W małej misce wymieszać mokre składniki widelcem lub małą trzepaczką do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Mokre składniki zalać suchym. Używając drewnianej łyżki, mieszaj, aby połączyć, aż ciasto uformuje się. Ciasto będzie na suchej stronie. To normalne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Obficie posypać licznik białą mąką ryżową. Ciasto wyłożyć na blat. Zagnieść ciasto, aż będzie gładkie. Jeśli po ugniataniu przez minutę ciasto jest nadal suche i nie trzyma się razem, dodaj łyżkę więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Białego RyżuMąka Z Białego Ryżu
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Środek ciasta na 16 1/2 na 12 1/2-calowy kawałek pergaminu. Ciasto obficie obsypać mąką z białego ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Białego RyżuMąka Z Białego Ryżu
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
5
Rozwałkuj ciasto, aż pokryje papier pergaminowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
6
Ustaw obramowaną blachę do pieczenia bardzo blisko zrolowanej skorupy. Chwyć rogi jednej z długich stron pergaminu i wsuń skórkę na patelnię. Zrób to szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Lekko posmaruj oliwę z oliwek na wierzchu skórki za pomocą pędzla do ciast. Ciasto całkowicie przykryć folią. Pozostawić do wyrośnięcia w temperaturze pokojowej przez 45 minut, aż ciasto będzie lekkie i lekko puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
8
Top i piec zgodnie z zaleceniami. Jeśli przepis wymaga szczotkowania Skórki oliwą z oliwek, możesz pominąć ten krok, ponieważ skórka jest już szczotkowana olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia27
Magazyn