Bezglutenowe Chex ® Kruche

Bezglutenowe Chex ® Kruche
Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 158 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz płatki, orzeszki ziemne, mleko skondensowane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gluten Free Soft & Chewy Almond Butter Granola Bar PLUS bezglutenowe Chex płatki owsiane prezentów, Bezglutenowy Snickerdoodle Chex ® Mix, oraz Bezglutenowy Włoski Chex ® Mix.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°. Spryskaj dwie patelnie 15x10x1 cala sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki, aż równomiernie pokryte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Rozprowadzić w patelniach w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
4
Piec 20 do 22 minut lub do jasnego złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozprowadzić na papierze woskowanym do ostygnięcia, około 15 minut. Rozbij się na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia22
Magazyn